محل تبلیغات شما

اصلی ترین بیماری های ناحیه مقعد که امروزه بخش زیادی از جامعه را درگیر می‌کند، شامل شقاق، فیستول، کیست مویی و بواسیر(هموروئید) است. اگر بخواهیم به دنبال علت ایجاد این بیماری ها باشیم، قطعاً سبک زندگی و تغذیه غلط از اصلی ترین علل ایجاد آنها به شمار می روند.

نمی توان عارضه های مقعدی را جزء بیماری های خطرناک دانست، اما بی توجهی به درمان این بیماری ها معمولا باعث پیچیده و سخت تر شدن مراحل درمان خواهد شد.

تشخیص این بیماری ها خیلی کار آسانی نیست چون بعضی از علائم در آنها مشترک اند. پیشنهاد می کنیم اگر با چنین نشانه هایی مواجه شدید، برای تشخیص بیماری خود به یک متخصص کلورکتال مراجعه کنید. در اینجا به بررسی اجمالی هر یک از این بیماریها و علائم آنها می پردازیم:

شقاق یا فیشر مقعدی: همان ایجاد زخم یا پارگی در مجرای مقعدی است که معمولا به علت یبوست و خشکی مدفوع رخ می دهد. این عارضه می تواند هنگام دفع مدفوع، درد و خونریزی ایجاد کند و برای بیمار بسیار آزار دهنده باشد. اگر به موقع شقاق را درمان نکنید، مزمن شده و مراحل درمان آن سخت تر خواهد شد.
کیست مویی: این عارضه یک بیماری عفونی در ناحیه مقعد است و به آن پیلونیدال هم گفته می شود. محل ایجاد این کیست در بالای خط باسن است و به شکل حفره ای حاوی مو و چرک در زیر پوست ایجاد می شود. این عارضه می تواند سوراخ هایی در بالای مقعد هم ایجاد کند که چرک و عفونت از آن خارج می شود. کیست مویی در افراد پرمو یا کسانی که مدت زیادی را در حالت نشسته هستند، بیشتر دیده می شود.

فیستول: زمانیکه میان دو قسمت از بدن اتصال غیر طبیعی ایجاد می شود، شما به فیستول دچار شده اید. فیستول مقعدی، ایجاد اتصالی میان دیواره مخاطی و پوست مقعد است. این اتصال به شکل مجرایی باریک در ناحیه رکتوم دیده می شود و عفونت ناشی از آن می تواند به سطح پوست راه پیدا کند. علائم آن شامل تغییر رنگ در ناحیه مقعد، احساس درد هنگام اجابت مزاج و نشانه هایی شبیه به سایر بیماریهای نشیمنگاهی است.
بواسیر یا هموروئید: بواسیر را می توان شایع ترین عارضه نشیمنگاهی دانست که بخش زیادی از افراد جامعه را درگیر می کند. رگ های طبیعی ناحیه رکتوم و مقعد، بر اثر ایجاد فشار دچار کشیدگی و تورم می شود. طبیعی است زمانیکه این رگها از حالت طبیعی خود خارج شوند، به شکل بیماری بروز می کنند. بواسیر داخلی در داخل کانال رکتوم ایجاد می شود و شاخص ترین نشانه آن مشاهده خونریزی هنگام دفع مدفوع به علت تحریک شدن این ناحیه است.

اما هموروئید خارجی در اطراف مقعد نمایان شده و باعث ایجاد برآمدگی و التهاب در این ناحیه می شود. همچنین بیمار در بواسیر خارجی متحمل درد و ناراحتی بیشتری می شود. برای تشخیص بواسیر باید به پزشک متخصص مراجعه کنید چون علائم آن می تواند مشابه با سایر بیماری های گوارشی باشد و احتمال تشخیص اشتباه برای بیمار وجود دارد. با ارائه دقیق علائم و سوابق بیماری توسط فرد مبتلا و سپس معاینه توسط پزشک، نوع بیماری تشخیص داده می شود. اما اگر هموروئید از نوع داخلی باشد، تشخیص آن کمی سخت تر است و گاهاً برای تشخیص دقیق، نیاز به آزمایشاتی مثل کولونوسکوپی است.

بعد از اینکه عارضه تشخیص داده شد، با توجه به شرایط بیماری یکی از راه های درمان بواسیر به بیمار پیشنهاد می شود. این درمان می تواند شامل عمل های جراحی و لیزر بواسیر باشد. انتخاب دکتر و محل مناسب برای درمان این بیماری یکی از فاکتورهای مهم به شمار می رود. عمل جراحی بواسیر یا هموروئید در کلینیک پایتخت با روش لیزر و تحت نظر پزشکان مجرب و کادری حرفه ای انجام می‌شود و این مرکز همواره آماده ارائه خدمات درمانی به بیماران می‌باشد.

منبع

بواسیر بادی/ونک لیزر

رفلاکس معده چیست و چه دلایلی دارد؟

برخی از دلایل سوزش ادرار

بیماری ,ایجاد ,بواسیر ,درمان ,تشخیص ,ناحیه ,می شود ,می تواند ,این بیماری ,به شکل ,است و

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Paul's collection نمایندگی سهروردی thankdicourdei Brenton's receptions sianonapho relungmilro thexpbackszigmelb online تورهای آفری و لحظه آخری athtelidown